Fietsavontuur door de tijd: Op speurtocht naar het verloren Kapucienenklooster in Duisburg! 🚴‍♂️🏰✨

Stap op je fiets en sluit je aan bij onze ervaren gidsen Mia en Elisabeth voor een onvergetelijke reis door de geschiedenis! Tijdens de Archeologiedagen nemen ze je maar naar de betoverende paden van het Zoniënwoud, waar het mysterieuze Kapucienenklooster diep verscholen ligt.

🗺️ Ontdekkingstocht
Samen doorkruisen we de pittoreske dorpjes Eizer en Duisburg, ondergedompeld in de rustige sfeer van het platteland. Onderweg onthullen Mia en Elisabeth boeiende verhalen over het verleden en leiden ze ons naar het geheime pad dat ons naar de overblijfselen van het Kapucienenklooster zal brengen.

🌲 Zoniënwoud's Geheime Schat
Bij aankomst in het Zoniënwoud ontrafelen we de mysteries van dit prachtige stukje natuur. Het Kapucienenklooster, verborgen tussen de bomen, wacht op ontdekkers zoals jij om zijn rijke geschiedenis te verkennen.

🚴‍♂️ Avontuur in Goed Gezelschap
Of je nu een doorgewinterde fietser bent of gewoon op zoek bent naar een ontspannen tocht, Mia en Elisabeth zorgen voor een gezellige sfeer en staan klaar om hun kennis te delen.

Mis deze unieke kans niet om samen met ons op pad te gaan en het verborgen verleden te onthullen tijdens deze boeiende fietstocht!

Meer info
Waar?
Bezoekerscentrum Dru!f

Waversesteenweg 2
3090 Overijse
België

Wanneer?
-
Van > tot
>
Prijs

Basistarief 5,00

Extra info
Archeologiedagen
parkenparade
Archeologie
uitx
fietstocht
Organisator
Bezoekerscentrum Dru!f
026875959