Archeologiedagen: op zoek met Emma en Otis!

De Archeologiedagen zijn weer daar! Samen met de afdeling Erfgoed van de provincie Limburg organiseren de Musea Maaseik in het weekend van 25 en 26 mei de Emma-en-Otis-archeologiedagen: een evenement voor families met kinderen in het Regionaal Archeologisch Museum in Maaseik! Deze leerrijke dagen dompelen kinderen, samen met hun (groot)ouders, onder in de wondere wereld van de archeologie.

'Emma en Otis vinden een muntje' is getekend door Liesbet Slegers en vertelt het verhaal van Emma en Otis die kennismaken met een archeologische vondst en het boeiende beroep van hun papa: archeoloog! Het boekje, ontwikkeld door PCCE Limburg, laat kinderen op een laagdrempelige en speelse manier kennismaken met een abstract thema als archeologie. 

Vat samen met jouw gezin een spannende zoektocht met Emma en Otis aan in de unieke setting van het museum in Maaseik. Kunnen jullie de attributen van de archeoloog terugvinden? Ook kunnen jullie de handen uit de mouwen steken met een leuke knutselactiviteit. Het levensgrote bordspel van Emma en Otis is ook weer van de partij! Bovendien ontvangt elk deelnemend kind op het einde een Junior-Archeoloog-diploma en een uniek cadeau. Zijn jullie erbij? 

De activiteiten starten om 10 uur en lopen tot 17 uur. De toegang is gratis. Meer info op www.museamaaseik.be, www.archeologiedagen.be of bel 089 81 92 97.

Meer info
Waar?
Regionaal Archeologisch Museum (RAM)

Markt 45
3680 Maaseik
België

Wanneer?
-
Van > tot
>
>
Prijs

Basistarief 0,00

Extra info
Archeologiedagen
Archeologie
Musea Maaseik
uitmetvlieg
activiteit kids
ook voor kinderen
visitlimburg
vlieg
Ga samen met Emma en Otis op zoek in de wondere wereld van de archeologie!
Organisator
Musea Maaseik
+32 89 81 92 90