Proclaimer en privacy

Proclaimer

Iets opgemerkt dat niet klopt? Laat het ons weten.

De organisatie van de Archeologie is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. We doen er alles aan om de informatie actueel en juist te houden.

Merk je dat er iets niet klopt? Laat het ons weten via: info@archeologiedagen.be

Teksten en foto's gebruiken

De teksten en illustraties op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd. Je kan ze afdrukken voor privé-gebruik. Een bredere verspreiding kan enkel na toestemming van de Archeologiedagen. 
Als je denkt dat je rechten worden geschaad op deze website, neem dan contact op via info@archeologiedagen.be

Privacy

Bescherming & verwerking van persoonsgegevens

Persoonsgegevens zijn die gegevens die ons toelaten jou als persoon te identificeren, ongeacht of we dit daadwerkelijk doen of niet. De persoonsgegevens die je via de website verstrekt in het kader van het bestellen van het promomateriaal worden door ons zorgvuldig verwerkt. De persoonsgegevens die je via deze website verstrekt hebt, worden verwerkt door de coördinatie van de Archeologiedagen, gevestigd bij de provincie Vlaams-Brabant, Provincieplein 1, 3010 Leuven. Ze worden verwerkt conform de bepaling van de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van 27 april 2016 (beter bekend als General data Protection Regulation of ‘GDPR’). De coördinatie van de Archeologiedagen verwerkt de persoonsgegevens voor de verzending van het promomateriaal. De gegevens worden na de verzending van het promotiemateriaal nog bewaard voor een eventuele kwaliteitsbevraging over het promotiemateriaal. Ten laatste vier maanden na de verzending van het promotiemateriaal worden de gegevens verwijderd.

Inzage en rechten betreffende de eigen persoonsgegevens

Je hebt onder andere het recht inzage te vragen in je eigen persoonsgegevens. Je kan de persoonsgegevens opvragen, inkijken en zo nodig laten corrigeren. Wil je graag je persoonlijke gegevens inkijken? Stuur dan een e-mail naar info@archeologiedagen.be

Automatische opslag van niet-persoonlijke gegevens

Tijdens een bezoek aan de website kunnen gegevens van niet-persoonlijke aard zoals het browsertype, het IP-adres, het platform op de harde schijf van je computer geplaatst worden. Dit gebeurt enkel om de website beter af te stemmen op de behoeften van de terugkerende bezoeker.

Google Analytics

Wij maken gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers onze website gebruiken. De verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie, alsook het specifieke privacybeleid van Google Analytics. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan ons te kunnen verstrekken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wetteijlk verplicht wordt, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. De coördinatie van de Archeologiedagen heeft hier geen invloed op.

Wijzigingen

Indien er aan deze privacyverklaring in de toekomst significante wijzigingen worden doorgevoerd zal dit bekendgemaakt worden op de homepage.