Fysieke en online Archeologiedagen

Dat de Archeologiedagen er dit jaar anders zullen uitzien dan de voorbije jaren, staat vast. De evolutie van het coronavirus is moeilijk te voorspellen. Daarom laten we de organisatoren vrij om een online en/of fysieke activiteit te organiseren tijdens de Archeologiedagen op 9, 10 en 11 oktober. Een online activiteit kan bijvoorbeeld een knutselactiviteit zijn die mensen thuis kunnen doen, een lezing dat online te volgen is, ... De fysieke activiteiten kunnen gaan van rondleidingen en fietstochten tot workshops en wandeltochten. We vragen om alle activiteiten - fysiek als online - in te schrijven via de UiTdatabank. Zo komen alle activiteiten op onze website terecht. 

Als algemene organisatie houden we de richtlijnen van de Nationale Veiligheidsraad goed in het oog, passen naargelang nieuwe beslissingen onze website aan en houden lokale organisatoren op de hoogte. 

We hopen er samen met jullie in oktober een spetterende editie van te maken, met tal van boeiende activiteiten voor groot en klein! 

Hulp nodig bij het uitdenken van een activiteit? Verdere vragen rond corona? Andere vragen of opmerkingen? Stuur een mailtje naar info@archeologiedagen.be