Archeologiedagen: Kinderrondleiding door het Erfgoeddepot Noorderkempen

Heb jij altijd al een vraag willen stellen aan een échte archeoloog? Grijp dan tijdens de Archeologiedag je kans en vuur jouw duizend-en-één vragen af op onze archeoloog. Hij praat honderduit over de leukste job ter wereld (die van archeoloog, tiens!).

In het Erfgoeddepot Noorderkempen bewaren we de archeologische collecties van Arendonk, Baarle-Hertog, Beerse, Hoogstraten, Kasterlee, Merkplas, Oud-Turnhout, Ravels, Rijkevorsel, Turnhout en Vosselaar. Je gaat samen op stap door het Erfgoeddepot en komt zo alles te weten over het verleden van je streek.

We voorzien voldoende begeleiding voor de kinderen. Als je als ouder(s) graag ook mee de rondleiding volgt, dat kan, gewoon even melden bij de reservering van de tickets.

TIP
In Het Nationaal Museum van de Speelkaart loopt dan ook de opvallende tentoonstelling: Onderhuids, over mensen, tattoos en speelkaarten. Want een tattoo is meer dan een tekening, het is een verhaal... Ben je benieuwd? Combineer jouw bezoekje aan de Archeologiedag dan zeker met deze expo.

De deuren openen vanaf 11 uur.
Aanmelden met je e-ticket aan de balie van de Archeologiedagen.
De rondleiding start stipt op het aangegeven uur.

Meer info
Waar?
Nationaal Museum van de Speelkaart

Druivenstraat 18
2300 Turnhout
België

Wanneer?
-
Van > tot
>
>
Prijs

Basistarief 0,00

Extra info
ook voor kinderen
ook voor jongeren
Archeologiedagen
Archeologiedagen2022
2370 arendonk
Baarle-Hertog
Beerse
2320 hoogstraten
Kasterlee
Merkplas
Oud-Turnhout
Ravels
2310rijkevorsel
Turnhout
vosselaar
vlieg
Kinderrondleiding
Reservatie
Organisator